Ga mee op reis

... naar een van onze zendelingen!


Ben jij ook nieuwsgierig naar het leven van een zendeling?
Ga dan mee op groepsreis in de zomer van 2023 of win persoonlijk een reis en ga deze zomer al op pad!
Stap uit je comfortzone. Ervaar zending in de praktijk!

 

In 2019 hadden we in het kader van ons 50-jarige bestaan tijdens Opwekking een actie waarbij de prijs een reis was naar een van onze zendelingen. Zo kreeg iemand de kans om met eigen ogen te zien hoe het is om als zendeling te leven. Winnaar Joanne koos ervoor om op reis te gaan naar Suriname. Ze had daar een onvergetelijke tijd en een niet van tevoren te bedenken ervaring met onze zendelingen Sila, Gloria en Winston.

En dat niet alleen: uiteindelijk bleek het ook een hernieuwde kennismaking met God te zijn. Natuurlijk ontbraken ook de nodige toeristische uitjes en de uitgebreide kennismaking met de cultuur niet. Alles bij elkaar werd het een onvergetelijke
ervaring voor de rest van haar leven. Als bestuur van Zending+Gemeente werden we zó enthousiast over Joannes ervaringen, dat we dit iedereen wel gunnen.

 

>>  Dus: heb je altijd al willen ervaren hoe het is om als zendeling in het buitenland te leven? Of wil je ook zo’n onvergetelijke ervaring waarin je de kans krijgt om eens mee te kijken/werken met een van onze zendelingen, dan is dit je kans!  <<

 

Stap uit je comfortzone en verdiep je in het dagelijks leven van een zendeling, ervaar missie in de praktijk! Wellicht ga je God dan wel op een nieuwe manier leren kennen. 

 

>>  Wanneer

In de zomervakantie van 2023 (juli / augustus) is er de mogelijkheid op reis te gaan naar een van onze zendelingen. 

 

>>  Waar gaan we heen?

Op dit moment zijn we nog aan het inventariseren welke zendelingen en projecten openstaan voor een bezoek. Onze zendelingen in Brazilië, Peru en Suriname hebben al bevestigd dat ze graag een groep ontvangen.

 

>>  Wat gaan we doen?

We willen graag met kleine groepjes van maximaal 10 personen onder begeleiding van minimaal twee reisleiders op reis gaan. Met de groep en in overleg met de zendelingen wordt er een programma samengesteld. We letten daarbij op de talenten in de groep en op de mogelijkheden ter plekke. Het programma kan variëren van praktisch werk tot evangelisatie en ontmoetingen met lokale christenen. Uiteraard zijn er ook toeristische uitstapjes.

 

>>  Voorwaarden voor deelname

Om deel te mogen nemen dien je op 31 mei 2023 minimaal 18 jaar oud te zijn. 

 

>>  Kosten

We verwachten dat de kosten voor de reis zullen liggen tussen € 2000 en € 2250 per persoon. Dit is inclusief vliegreis, vervoer ter plekke, overnachtingen, alle maaltijden ter plekke, reis- en annuleringsverzekering. Niet inbegrepen zijn: extra consumpties buiten de hoofdmaaltijden, vaccinaties en eventuele extra excursiekosten. Mochten er extra excursiekosten tijdens de reis gemaakt worden, dan worden die tijdig besproken met de groep, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Naast de kosten voor de reis, wordt er ook gevraagd om actie te voeren voor extra geld voor het project dat je gaat bezoeken. 

 

>>  Aanmelden

Meer informatie opvragen en je aanmelden kan bij Erwin Wietses, voorzitter van het bestuur van Zending + Gemeente. Je kunt mailen naar erwinwietses@gmail.com of bellen naar 06 2958 2254. Je kunt je aanmelden voor een reis tot 31 december 2022. Uiteraard is het doorgaan van de reizen onder voorbehoud. Zoals de coronacrisis nog maar eens bevestigd heeft: niets is zeker. 

 

>>  Psst... wil jij net als Joanne een reis winnen en déze zomer al eropuit gaan?
Kom dan naar onze stand op Opwekking en doe mee aan de win-actie! 

Alleen in onze stand op de Pinksterconferentie van 3 tot en met 6 juni 2022 kan je je opgeven om deze reis te winnen.

 

De actievoorwaarden voor de win-actie vind je hier.