Ga mee op reis

... naar een van onze zendelingen!


Ben jij ook nieuwsgierig naar het leven van een zendeling?
Ga dan mee op groepsreis in de zomer van 2024 naar Paraguay!
Stap uit je comfortzone. Ervaar zending in de praktijk!

 

In 2019 won Joanne tijdens Opwekking een reis Suriame. Ze kreeg de kans om met eigen ogen te zien hoe het is om als zendeling te leven. Ze had daar een onvergetelijke tijd en een bijzondere ervaring met onze zendelingen Sila, Gloria en Winston.

En dat niet alleen: uiteindelijk bleek het ook een hernieuwde kennismaking met God te zijn. Natuurlijk ontbraken ook de nodige toeristische uitjes en de uitgebreide kennismaking met de cultuur niet. Alles bij elkaar werd het een onvergetelijke
ervaring voor de rest van haar leven. Als bestuur van Zending+Gemeente werden we zó enthousiast over Joannes ervaringen, dat we dit iedereen wel gunnen.

Dus: heb je altijd al willen ervaren hoe het is om als zendeling in het buitenland te leven? Of wil je ook zo’n onvergetelijke ervaring waarin je de kans krijgt om eens mee te kijken/werken met een van onze zendelingen, dan is dit je kans! 


>> Waar & wanneer

In de zomervakantie van 2024 gaan we van donderdag 18 juli tot maandag 5 augustus op reis naar Paraguay, waar we verblijven bij onze zendelingen Diego en Tamara Caceres. 
 

>>  Wat gaan we doen?

We willen graag met een kleine groep van maximaal 15 personen onder begeleiding van minimaal twee reisleiders op reis gaan. Met de groep en in overleg met de zendelingen wordt er een programma samengesteld. We letten daarbij op de talenten in de groep en op de mogelijkheden ter plekke. Het programma kan variëren van praktisch werk tot evangelisatie en ontmoetingen met lokale christenen. Uiteraard zijn er ook toeristische uitstapjes.
 

>>  Voorwaarden voor deelname

Om deel te mogen nemen dien je op 1 juli 2024 minimaal 18 jaar oud te zijn. 

 

>>  Kosten

We verwachten dat de kosten voor de reis zullen liggen tussen € 2400 en € 2750 per persoon. Dit is inclusief vliegreis, vervoer ter plekke, overnachtingen, alle maaltijden ter plekke, reis- en annuleringsverzekering. Niet inbegrepen zijn: extra consumpties buiten de hoofdmaaltijden, vaccinaties en eventuele extra excursiekosten. Mochten er extra excursiekosten tijdens de reis gemaakt worden, dan worden die tijdig besproken met de groep, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

 

>>  Aanmelden

Meer informatie opvragen en je aanmelden kan bij Erwin Wietses, voorzitter van het bestuur van Zending + Gemeente. Je kunt mailen naar erwinwietses@gmail.com of bellen naar 06 2958 2254. Je kunt je aanmelden voor een reis tot 31 december 2023. Uiteraard is het doorgaan van de reis onder voorbehoud.